Nurul's FotoPage

By: Nurul Hidayah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Mar-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark
Amsyar kena buli dgn abah

 
cian anakku kena bungkus dgn abah dia yg xder keje disebabkan amsyar x mau diam2 nakal sgt abah dia apa lg amik blanket bb dia bungkus amsyar hehehe mula2 amsyar suka lama2 dia boring nangis meronta2 mintak dilepaskan wakakaka ni ada aku snap pic2 amsyar kena bungkus



Thursday, 27-Mar-2008 08:11 Email | Share | | Bookmark
perkembangan Amsyar

 
 
 
Skrg ni Amsyar dah pandai merangkak,duduk n memanjat...berdiri pun dah pandai cikit tp masih takut2...huhuh memang lasak lah dia skrg bdn pun susah nak naik xpelah kecik2 tp aktif sehat syukur alhamdulillah







Wednesday, 26-Mar-2008 14:50 Email | Share | | Bookmark
~kenduri kahwin~

 
 
 
View all 5 photos...
23.3.08 member sekolah kawin...lama tul x jumpa member2 dekat 5tahun lama tuuu bila ada kenduri kendara barulah berkesempatan berkumpul jd kami pun bergambarlah beramai2...kawan daku yg pengantin lelaki tu..teman kadet remaja sekolah







Saturday, 8-Mar-2008 14:02 Email | Share | | Bookmark
~My Dear~

 
 
Hari ni g warehouse my dear kat puchong....ya allah ramainyer manusia tgk lak barang2 dia hampir x terkata byk tul murah2 cadang nyer nak beli bb chair jer terpandang pulak basikal comel lak tu tp warna pink dah tu yg daku berkenan pasal dia nmpk selesa sgt dr yg lain jd daku ambil je lah pink pun pink lah dah tu pulak terpandang lg walker murah rm30 yg beberapa hari lepas rm50...memandangkan walker ank ku yg ada hampir hancussss tu yg ambil jer:-D aduiiii laaaaa utk amsyar n generasi akn dtg kih kih





Friday, 7-Mar-2008 18:09 Email | Share | | Bookmark
~motor~

 
motor?sebenarnyer moto ni adalah moto zaman aku n laki ku bercinta dulu...mula2 kenal x ku tau yg dia ada moto ni pasal mula2 jumpa dia bw moto kecik second jumpa ambik ha moto ni yg aku x penah nak naik tp moto ni byk berjasa masa dulu x kisahlah beso pun aku naik ajer skrg moto ni fil and mil aku yg naik...ate anak2 dah kawin berdua le balik cam kami dulu



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net