Nurul's FotoPage


My name: Nurul Hidayah
My Fotopage: http://ieda85.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
mamaQimiedaniaRifqie elly
View this Fotopage latest entry
Ilham Hafiy
Latest entry:Ilham 1st colouring & Ben 10 Collection
Hari nie santai di rumah aje.. 8-) Mama bawa ilham jenjalan kat deretan kedai depan rumah...belikan dia colouring book,pencil box & bantal peluk mickey mouse :-D :-D ilham kemain suke sampai je kat rumah terus nak mewarna buku td...mula2 mama pegangkan tgn dia ajar camne nk guna pencil kaler tu..pastu alih2 dia nk uat sendiri2...habis di conteng nya setiap muka surat main hentam kromo je hahhaa LOL LOL dia belum paham lg kan...maklum la budak umo 2 tahun..apa sgt la yg dia tau...sket2 bleh la dia belaja... View this Fotopage entry
Ainey Azarin
Latest entry:Mifzal Arsyad's Family
View this Fotopage entry
Mummy Ila Babah Hafiz
Latest entry:JOM SHOPPING BARANG PENYUSUAN SUSU IBU
SALAM SEMUA KENGKAWAN.. ILA ADA BUKAK STORE MENJUAL BARANGAN PENYUSUAN.. LEH LA JENGUK & SHOPPING DI SANA YE.... http://myhayderstore.blogspot.com/ 8-) 8-) 8-) View this Fotopage entry
saveme zero
Latest entry:::My Journey::
Kawan-kawan fotopages sekalian,sekarang ni amat jarang saya update difotopages ni,bukan tak nak update..kadang tu tak boleh nak upload. Memandangkan kerja kat office ni yang makin berlambak membuatkan saya tak boleh lama difotopages. Jadi saya telah berpindah ke blogspot. Kawan-kawan sekalian sila la lawat dirumah sana yer,lebih cepat & lebih mudah...hehehe. You are also invited to my blog http://savemezero.blogspot.com http://daisypath.com() http://daisypath.com() http://lilypie.com() View this Fotopage entry
ayen iera
Latest entry:cUti-CuTi bErsAmA FaMiLy
Sempena cuti Deepavali baru ni, mama ngn babah bawa hero ngn heroin kami bercuti kat Alor Setar dan Perlis...tempat berchenta la katakan...hehehe...kononnya nak jer ke tempat peranginan macam Cameron tapi disebabkan musim hujan so tak best lak pi tempat mcm tu kan...kang terperap kat bilik hotel jer...nak dijadikan cerita 3 hari 2 malam kami kat sana, punyalah panas terik...rasa macam dok dlm microwave plak (cehhh!!! mcm ler penah rasa panas dok dlm tu...hahaha) So kat sini mama letak pic2 kami kat sana.... View this Fotopage entry
MaMaAimanAirelPaPa LotsOfLove
Latest entry:Umah Baru..Life Baru..Jiran Baru...Hahahaha...
inilaaa suasana umah aku yg tak seberapa..still kosong.. View this Fotopage entry
ain ayin
Latest entry:***My Engagement Day ***
Tak tau nak kata apa..spechless..suke sgt dat time..credit tu cyberphotog sbb merialisasikan impianku..ccceeeeewwwaaaaaaaahhhhhh.. to kawan2 yang datang thanks a lot, yang tak dpt dtg tu pun thanks a lot sebb korang tak lupe wish tuk aku..tuk kwn cyber yang nak tgk gamba aku yang lama tak update ni..tgk la..bambam sungguh...semangat tau i ni u all..:-D http://cyberphotog.fotopages.com [/img]http://img260.imageshack.us/img260/2097/71384894bb2.jpghttp://img527.imageshack.us/img527/3676/40... View this Fotopage entry
Ayien Mr Zack
Hai kawan-kawan.... ( baca ikut intonasi raja lawak 1) Lama dh tk update... just nk share.... Ayien dh move blog baru...senang skit nk upload + cepat n mudah lepas ni just view my blog jek ekkkkk jumpa di sana....sana.....sana... http://ayienjin78.blogspot.com/ View this Fotopage entry
anne addy
Latest entry:JB banjir
huhuhu.... jb banjir ni... pic ni aku amik dpn opiz... time kul 2 ptg... perh... xbole nk bygkn... bile ptg sket... ujan dh benti... dh kering lew air ats jalan... tp... kete yg xbsempat nk dialihkn... mmg msk air lew... sian aku tgk sowang laki ni... amik plastik tuk kuarkn air dr kete... :-( :-( :-( :-( :-( View this Fotopage entry
Ariaty Daud
Latest entry:Jalan-jalan cari pasal at Taman KLCC
Dah lama sangat tak gi mandi manda kat KLCC ngan ayah...So sajalah pi pas keja hari tu...Layanlah karenah anak bujang ni yg asal nampak air suma nak terjah..Wakaka... View this Fotopage entry
Berangan dgn LC125
Eda Mama Aina
Latest entry:Jalan jalan lagi..
Gambar kat Frankston n Red Hill Cherry Farm..mornington peninsula.. View this Fotopage entry
elly danish
Latest entry:blog aku
oklah aku xmo update kat sini dah apa2 pun korang pi kat blog aku eh.. aku update kat sini pun...1 2 bulan bru korg tgk..kahhhhhhh http://arwendanish.blogspot.com abis tu dah semua ada blog..kang kata aku ketinggalan zaman lak... tpi tu je lah blog aku pun..x sempat wat pape pun xde ms sebok ngan anak2..hehehehe View this Fotopage entry
aizah aliuddin
::UPDATED BLOG http://aizahkaman.blogspot.com ::TUDUNG, SELENDANG, PERFUMES, DLL PADA HARGA YG RENDAH!! http://kedai-ai.blogspot.com View this Fotopage entry
syafa wati
Latest entry:MY BLOG
CHECK IT OUT MY BLOG OSO YA!!!TQ FOR DROP BY... http://syafazul.blogspot.com View this Fotopage entry
eLYies sYaM
Latest entry:sILa layari BLog aku..
skang ni aku tak update kat fp..sbb kekdang fp buat hal..so skang aku resign kejap kat fp ni..so sesap yg sudi nak tau kisah aku .. sila layari - http://love-ibu.blogspot.com ok..tq..byeeeeeeee View this Fotopage entry
Noreen bulan
Latest entry:Dh berkulat Fp aku nie...
dh lama x updates fp nie... sbb sibuk ngan opis tetap n opis sementara... LOL LOL LOL LOL nie ada gmbr akid sikit .... mlm tadi buat binka roti mudah,cepat,jimat n sedap.... menjadi..... :-D :-D :-D nie la rupa binka roti :-D :-D View this Fotopage entry
akid n frenz
nurolnizawati hassan
Latest entry:Open house-24/10/08
hehehe...sorila el..aku cilok lg sekali ye foto2 kau ni..tuan umah xde cam...ni le umahku syurgaku...sori la ye kalo ade yg xterlayan ke ape...mknn pun xberapa sedap..almaklumle aku mane pandai masak... View this Fotopage entry
fieyla Afiq Ajoi
Latest entry:eloozzzzz
ehehehhe.. dah berzaman aku tinggalkan dulu fotopages aku nie kan..huhu.. bz kalahkan pm..hahaha... arini aku akan start blk (cehh mcm real jekk) dunia internet aku... tp aku takkan update cite kat sini lagik ar.. aku akan update cite kat blog.. tp aku blom rajin lagik laa nak make up blog tuh bg cantekk.. biarr laa dia jd asli dulu..hehehe...nnt rajin dtg n bile free baru aku touch up laa ape patut.. tp kena la blajar dulu..terhegeh2 btolll aku niee..org lain dah smp bulan..aku kat kg baru lagi... View this Fotopage entry
faizoltehadanish teha
jom tgk blog akuu mehh..heheheh http://syeryteha.blogspot.com View this Fotopage entry
malyana mansor
Latest entry:Anda dijemput....
hehe...anda sume dijemput ke blog baru aku... http://datai.wordpress.com View this Fotopage entry
Fazilzura Akil Khairy
Latest entry:~~ SALAM TERAKHIR ~~
TO ALL JOM JUMPAT KAT BLOG KU .. http://fazilzura.blogspot.com View this Fotopage entry
elina syaza
Latest entry:special utk kawan kawan aku.....
ni ha...hasil kerja keras aku dua hari ni...dok semak semak album korang utk copy n paste gambo korang...aku grab gambo yang paling aku minat...gambo korang yang paling manisss sekali...tak lama lagi..aku tukar keje...tukar comp baru..mungkin tak sesenang sekarang....nak surf internet...nak buat fotopages bagai...isk sedih la pulak...musti aku rindu nak semak album korang...nak tengok gambo korang yang manis... hari hari aku kat opis korang la penyeri nyer...tak bosan baca korang berborak kat kapet...walau... View this Fotopage entry
nasrah nazif
Semenjak dua menjak ni, saya tidak lagi menggunakan khidmat Fotopages sebagai 'diary harian'. http://mamainsyirah.fotopages.com/ telah berpindah rumah ke http://naszif.blogspot.com/ View this Fotopage entry
mas arfie
Latest entry:Edit pictures
View this Fotopage entry
nazira aziz
Latest entry:WARNING
View this Fotopage entry
kirana eja
Latest entry:++RUMAH BARU++
SILA KE BLOG SY YER.... http://teratakbahagia-kirana.blogspot.com View this Fotopage entry
Adibah Hana Safiyyah
Latest entry:Them..
Aqiel Zaky & Hana Safiyyah View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
asdasdasd asdasdqwerty
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016